0591 708004

Blog

Digitale transformatie

Geplaatst op: februari 16, 2018

Mijn allereerste blog gaat over digitale transformatie, waarbij deze whitepaper van Microsoft en Business Models Inc als absolute must-read geldt voor iedere business die agile te werk gaat en waarbij de klantbehoefte centraal staat. Het geeft precies mijn visie weer waarom je als bedrijf snel moet schakelen, moet blijven experimenteren en hoe je hedendaagse technologie in kunt zetten om continu waarde te creëren voor jouw klant. De traditionele business modellen werken niet meer; je moet er voor zorgen dat je relevant blijft voor jouw klant.

Partnerkeuze

Geplaatst op: februari 16, 2018

Mooi onderwerp deze keer: partnerkeuze. Schijnt belangrijk te zijn. Toch zie ik dit belang in de ICT dienstverlening niet vaak terug.

Veel ICT bedrijven doen alles. Zeggen ze. Maar meestal kom je er pas achter hoe goed ze zijn wanneer er problemen zijn. Hier wringt de schoen. Telecom, Cloud en traditionele ICT is voor de eindklant allemaal hetzelfde. Sterker nog; overal zit tegenwoordig een stukje hard-of software in en is ICT. Een website wordt gehost en is dus ook ICT en een post op LinkedIn hoort er ook allemaal bij.

Copyright © Qict.nl 2020