0591 708004

QaaS·Backup

QaaS·Backup: veiligstellen van uw bedrijfsgegevens!

QaaS·Backup raden wij aan in combinatie met QaaS·Nu, QaaS·Safe en QaaS·Help van het QaaS Concept, maar dit hoeft niet. Het veiligstellen van uw kritische data is altijd een noodzaak. Misschien is uw backup al geregeld, misschien ook niet. Wij raden in ieder geval een cloud-to-cloud backup aan en QaaS·Backup is onze online backup dienst die daarin voorziet.

De kennis en historie van uw organisatie is vastgelegd in data. De data is van cruciaal belang voor uw organisatie. Het is namelijk van belang om altijd een goede en periodiek geteste back-up te hebben van uw data. Terugvallen op een back-up moet eigenlijk nooit nodig zijn. In het geval van een calamiteit kan het echter wel van belang zijn om over een externe back-up te beschikken.

QaaS·Backup heeft u al vanaf 3,50 euro per maand geregeld. Dit bedrag is afhankelijk van de hoeveelheid data dat er opgeslagen moet worden en dus afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Indien uw ICT omgeving d.m.v. QaaS·Nu in kaart is gebracht, is hier van te voren een goede inschatting van te maken.

Neem contact op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze QaaS specialisten.

Contact Offerte aanvragen
Copyright © Qict.nl 2019