0591 708004

QaaS·Help

QaaS·Help: toegang tot helpdesk en hulp bij inkoop!

Met QaaS·Help kunt u terecht met alle ICT vragen en incidenten, tegen een vast bedrag per maand. Strippenkaarten en ‘uurtje factuurtje’ behoren hiermee tot het verleden! Aangezien de machines volgens de QaaS Methode in kaart zijn gebracht met Qaas·Nu en beveiligd zijn met QaaS·Safe, kunnen wij onze communicatielijnen voor ondersteuning volledig openstellen.

De klantvraag verandert, want de wereld van ICT verandert voortdurend. In alles zit tegenwoordig wel een stuk hardware of software; technologie waar kennis voor nodig is. Om dit bij te houden is voor een ICT professional al een hele uitdaging en voor u in feite niet te doen. Zaken doen met de juiste partij is daarom van belang.

Voor onze QaaS·Help klanten houden wij dit bij. Met meer dan 20 jaar ervaring weten wij welke partij iets wel of niet kan. Op competentie valideren wij deze partijen en de verschillende oplossingen voor u. Welke partij is voor u de beste match? Velen pretenderen alles te kunnen, wij zijn het hier duidelijk niet mee eens. Schoenmaker blijf bij uw leest is niet voor niets ons gedachtegoed.

Wij helpen met allerlei vragen, waarbij wij direct en persoonlijk communiceren. Zo kunt u ons bijvoorbeeld ook bellen voor advies over offertes van derden. Wij helpen dan bij de inkoop om voor u de beste deal te regelen.

QaaS·Help kost 29,00 euro per maand (tot 5 gebruikers) en kan alleen in combinatie met QaaS·Nu en QaaS·Safe worden afgesloten.

Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Contact Offerte aanvragen
Copyright © Qict.nl 2019