0591 708004

QaaS·Safe

QaaS·Safe: beveiligen van uw omgeving!

QaaS·Safe kan alleen na QaaS·Nu, want nadat uw omgeving in kaart is gebracht is de eerste prioriteit alles te beveiligen en te monitoren. Immers, doordat de afhankelijkheid van de ICT omgeving steeds groeit, is het bewaken en monitoren van de omgeving ook van cruciaal belang. Wij installeren daarom monitoringsoftware met een geïntegreerde virusscanner waarop wij gecertificeerd zijn.

 

    

 

Met QaaS·Safe is de machine beheerd, ge-encrypt (optioneel, ligt aan de hardware), wordt deze op cruciale punten gemonitord, staat er Antivirus op en wordt de machine geüpdatet. Met QaaS·Safe kan op de langere termijn specifieke trends gedetecteerd worden van bijvoorbeeld datagroei en intensiviteit. Hierdoor wordt anticiperen op toekomstige wensen binnen uw ICT omgeving gemakkelijker. Antivirus zit standaard in de QaaS·Safe monitoring software, waardoor bestaande antivirus software niet meer nodig is.

QaaS·Safe kost 7,50 euro per machine, per maand.

Heeft u behoefte aan helpdesk ondersteuning? Na QaaS·Safe kan de volgende stap van het QaaS Concept worden gemaakt naar QaaS·Help, zodat u één aanspreekpunt heeft voor al uw support vragen en ook ondersteuning krijgt bij ICT inkoop.

Neem contact met ons op voor meer informatie of maak een vrijblijvende afspraak met één van onze QaaS specialisten.

Contact Offerte aanvragen
Copyright © Qict.nl 2019