0591 708004

QaaS Concept

 

QaaS is het Quality-as-a-Service concept. U bepaalt de benodigde kwaliteit voor een ICT service binnen uw organisatie. Wij geven hier invulling aan binnen een maandelijkse service. Een maandelijks ICT abonnement dus tegen een vast tarief, wel zo makkelijk!

QaaS is dus de verzamelnaam van onze dienstverlening en hier bieden we verschillende diensten die allen Smart, Safe en Simple en gebaseerd zijn op 100% openheid en transparantie:

Smart omdat het een maandelijkse ICT dienst is. De tijd van ‘uurtje factuurtje’ en strippenkaarten is voorbij.

Safe omdat de beveiliging op zijn plaats is zodat u ook gezien de nieuwe AVG wetgeving de eerste noodzakelijke stappen kunt zetten.

Simple omdat u een vast bedrag betaalt en precies weet wat u krijgt en waar u aan toe bent. De verschillende QaaSjes zijn stapelbaar waardoor onze dienstverlening schaalbaar en flexibel is.

Onze communicatielijn zijn open en samen met onze klanten werken we naar oplossingen toe die zinnig zijn. Een ‘smart‘ keuze voor uw organisatie, daar gaat het om. Wij zijn de QaaS specialist en bieden eigen QaaS, maar adviseren ook hele goede QaaS van andere ‘QaaS-boeren’ bij wie wij al in de keuken hebben gekeken. U bepaalt uiteindelijk welke QaaS het beste bij u past, zo simpel is het. Wij zoeken de partij erbij die er toe doet. U doet zaken met deze partij en wij helpen u met inkopen. Juist daarom is de QaaS methode een veilige keuze. Als ervaren QaaS specialist kennen wij de markt op ons duimpje en weten wij precies waar Abraham de mosterd haalt. Natuurlijk is de beveiliging verder op orde en kunt u met QaaS·Safe al de eerste noodzakelijke stappen zetten om aan de nieuwe AVG wetgeving te voldoen.

QaaS Methode

Onze QaaS klanten zijn onze partners en onze communicatie is proactief. Wij hebben een gezamenlijk belang dat uw ICT omgeving optimaal functioneert, overzichtelijk is en makkelijk te beheren is. De QaaS methode is onze gestandaardiseerde werkwijze. Hierin vangen wij veel zaken van te voren af. Wij willen achteraf geen brandjes blussen, maar richten ons juist op preventie om uw bedrijfscontinuïteit op ICT vlak te waarborgen.

Heldere diensten

De QaaS Methode bestaat uit de volgende diensten

Interesse?

Wij helpen u graag verder met uw zoektocht naar de beste QaaS. Bel ons voor een vrijblijvende afspraak of vul dit formulier in, dan nemen wij binnen 3 werkdagen contact met u op.

Contact Offerte aanvragen
Copyright © Qict.nl 2019