0591 708004

QaaS

De oplossingen binnen ons QaaS Concept zijn Smart, Safe en Simple en met dit concept onderscheiden wij ons van de traditionele ICT leverancier. ICT is al lang niet meer traditioneel. De digitale wereld verandert en de ICT wens van bedrijven verandert mee. Waar vroeger voor iedere stekker de ICT’er werd ingeschakeld zien we nu dat veel gebruikers hun zaken zelf regelen. Hardware wordt vaak online gekocht en de benodigde softwarepakketten worden online in een cloud omgeving per maand en naar gebruik afgerekend. Taak voor ons om als traditionele ICT leverancier om te schakelen en onze meerwaarde naar onze klanten toe te tonen.

Natuurlijk is bij ons de ICT kennis, ervaring en kunde in huis; dit is onze leest! Boven alles focussen wij ons op het leveren van kwaliteit, vandaar onze naam Quality ICT en bij ons staat de klantwens echt centraal. Wij kunnen immers nog zo veel willen en wensen voor onze klant, maar het moet wel passen bij die klant. Is de investering te hoog, de verwachting niet realistisch of duurt de implementatie te lang? Dan is het ook goed om ergens juist niet voor te kiezen en hier past QaaS zo goed in.

QaaS is de verzamelnaam van onze dienstverlening en hier bieden we verschillende diensten die allen Smart, Safe en Simple zijn:

Smart omdat het een maandelijkse ICT dienst is. De tijd van ‘uurtje factuurtje’ en strippenkaarten is voorbij.

Safe omdat de beveiliging op zijn plaats is zodat u ook gezien de nieuwe AVG wetgeving de eerste noodzakelijke stappen kunt zetten.

Simple omdat u een vast bedrag betaalt en precies weet wat u krijgt en waar u aan toe bent. De verschillende QaaSjes zijn stapelbaar waardoor onze dienstverlening schaalbaar en flexibel is.

Bij QaaS staat de kwaliteit centraal die door u zelf bepaald wordt. Wat is de uitdaging, welke middelen zijn er, wat is het uiteindelijke doel? Allemaal vragen die Quality ICT met u in kaart brengt zodat de best mogelijke technologische match gevonden kan worden. In bepaalde gevallen zijn wij dit zelf, in andere gevallen zijn het door ons gevalideerde toeleveranciers. Zo ontstaat er voor iedere klant een unieke QaaS-plank samengesteld met verschillende soorten QaaS, die per maand afgerekend worden of opzegbaar zijn. Voor u blijft het overzichtelijk. Er is één aanspreekpunt – één QaasBoer – die helpt met de selectie van de beste QaaSjes.

 

Lees verder over ons unieke QaaS concept of neem direct contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende kennismaking.

Contact Offerte aanvragen
Copyright © Qict.nl 2019