0591 708004

Quality ICT Specialist in Cyber Security

Al 25 jaar geeft Quality ICT het MKB advies op gebied van ICT. Wij adviseren en implementeren ICT bij MKB en zien hierbij dat digitale veiligheid voor ieder bedrijf steeds belangrijker wordt. Aandacht voor Cyber Security is cruciaal en een goed advies met strategie mag niet ontbreken. Quality ICT helpt het MKB met het nemen van de juiste beslissingen op het gebied van ICT veiligheid. Wij zijn gevestigd in Emmen en zijn voor Noord-Nederland de grootste expert op het gebied van Cyber Security.

Waarom is Cyber Security belangrijk?

Cyber Security is een brede term. Het geldt voor alles wat te maken heeft met computerbeveiliging, noodherstel en het wegwijs maken van eindgebruikers. Cyberaanvallen blijven zich in snel tempo ontwikkelen. In geval van een calamiteit of aanval is een simpele back-up van bestanden niet voldoende om als bedrijf ook weer snel up-and-running te zijn. Bedrijven moeten zich wapenen tegen schadelijke aanvallen zodat computers, servers, mobiele apparaten, elektronische systemen, netwerken en informatie/bedrijfskritische data veilig zijn en de bedrijfscontinuïteit gewaarborgd is.

Cyber Security hoort op de agenda bij ieder bedrijf, vooral ook bij het MKB. Binnen ieder budget is er veel mogelijk op gebied van ICT veiligheid. Informeer naar de mogelijkheden en maak vandaag nog een afspraak voor een geheel vrijblijvende afspraak met één van onze Cyber Security Specialisten.

 

Contact Informatie aanvragen
Copyright © Qict.nl 2020