0591 708004

1 augustus 2017: Quality ICT geautoriseerd lid HP Partner Program

Augustus 2017, Emmen – Quality ICT is per heden officieel gecertificeerd als HP Business Partner. Dit betekent dat Quality ICT geautoriseerd is om te adviseren en alle HP producten en oplossingen te verkopen en te ondersteunen.

Heeft u hulp, advies en/of ondersteuning nodig heeft bij het kopen van HP producten en oplossingen? Dan is Quality ICT het aangewezen bedrijf u hiermee te helpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

 

8 februari 2017: Quality ICT Erkend Leerbedrijf SBB

Februari 2017, Emmen – Quality ICT B.V. is per heden Erkend Leerbedrijf van SBB voor de opleidingen Sales, Marketing, Communicatie en ICT. Doorlopend biedt Quality ICT binnen deze vakgebieden een stageplaats aan enthousiaste stagiaires die graag ervaring op willen doen binnen de zakelijke markt. Heb jij interesse? Neem dan zeker contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Ook op HBO niveau werken wij samen met Stenden Hogeschool en Hanze Hogeschool om studenten het tweede jaar en bij het afstuderen te begeleiden.

26 januari 2017: Quality ICT presenteert resultaten Klant Tevredenheid Onderzoek (KTO)

Januari 2017, Emmen – Quality ICT  B.V. presenteert met trots de resultaten van haar Klant Tevredenheid Onderzoek (KTO) waarbij 95% van de klanten gesteld hebben (zeer) tevreden te zijn over de huidige dienstverlening. Het KTO was enerzijds uitgezet om de ervaring van de huidige klantenbase te toetsen. Anderzijds was er de wens de actuele klantvragen te inventariseren om zodoende het dienstenaanbod nog beter af te stemmen op de kantbehoefte.

(meer…)

Copyright © Qict.nl 2020